1
2

Woningtype A

 

De woningen zijn zo’n 100 m2 groot. De woonkamer ligt aan de straatzijde en de eetkamer aan de binnenhof. In het midden van de woning staat een complete keuken met apparatuur. Via openslaande tuindeuren bereik je de gezamenlijke binnentuin. Op de eerste verdieping hebben de woningen twee royale slaapkamers, een complete badkamer met tweede toilet, en een aparte waskamer. De eerste verdieping is bereikbaar met een luie trap: makkelijk en comfortabel. Indien gewenst is de trap op eenvoudige wijze te voorzien van een traplift. Woningtype A beschikt over een kleine bergzolder en uiteraard over een individuele berging met elektra voor het opladen van de elektrische fietsen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bouwnummers: 
1, 2, 3, 4, 6, 7, 10, 11, 13, 14, 15 en 16

Verdiepingen: 
2

 

Bouwnummer 1 Begane Grond

Bouwnummer 1 Eerste Verdieping

 

Woningtype B

 

De woningen zijn zo’n 107 m2 groot omdat ze niet onder de kap zitten zoals woningtype A. De woonkamer ligt aan de straatzijde en de eetkamer aan de binnenhof. In het midden van de woning staat een complete keuken met apparatuur. Via openslaande tuindeuren bereik je de gezamenlijke binnentuin. Op de eerste verdieping hebben de woningen twee royale slaapkamers, een complete badkamer met tweede toilet, en een aparte waskamer. De eerste verdieping is bereikbaar met een luie trap: makkelijk en comfortabel. Indien gewenst is de trap op eenvoudige wijze te voorzien van een traplift. Woningtype B beschikt over een individuele berging met elektra voor het opladen van de elektrische fietsen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Bouwnummers: 
8 en 9

Verdiepingen: 
2

 

Bouwnummer 8 Begane Grond

Bouwnummer 8 Eerste Verdieping

 

Woningtype C

 

De twee hoekwoningen aan de voorzijde hebben een volledig woonprogramma op de begane grond: De woonkamer met keuken ligt op de hoek met zicht op het park en naastgelegen woonstraat. De slaapkamer op de begane grond met bijbehorende badkamer ligt zowel aan de zijde van het binnenhof als aan de straat. De woningen zijn voorts voorzien van een grote, vrij indeelbare, eerste verdieping en een eigen individuele berging met elektra voor het opladen van elektrisch fietsen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Bouwnummers: 
5 en 12

Verdiepingen: 
2

 

Bouwnummer 12 Begane Grond

Bouwnummer 12 Eerste Verdieping

 

Alle woningen zijn verhuurd.

Wilt u op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod?

 

Contact opnemen