Schuyts Kwartier in Schuytgraaf, Arnhem
 

Het Huybert van Olden Hofje bevindt zich middenin het nieuwste buurtje van Schuytgraaf: Schuyts Kwartier. Een stoer en stedelijk gebied, dichtbij de natuur, dat wordt gevormd door de velden 6 en 11 in het noordoostelijk deel van de wijk. In totaal verrijzen hier de komende jaren ca. 400 koop- en huurwoningen, seniorenwoningen en appartementen, verdeeld over verschillende fases.

Schuytgraaf

 

Lekker centraal en goed bereikbaar. Een verzameling dorpen in het groen, met allemaal een eigen karakter. Zo kun je Arnhems jongste nieuwbouwwijk Schuytgraaf misschien nog wel het beste omschrijven. Elk deelbuurtje is net weer even anders en dat maakt Schuytgraaf zo’n unieke plek om thuis te komen en je thuis te voelen.

 

Meer over Schuytgraaf

sfeer 1
sfeer 2
sfeer 3

Ontdek Schuyts Kwartier

In Schuyts Kwartier kun je straks kiezen uit huur- en koopwoningen in verschillende vormen. Door de ligging vlakbij het levendige centrum van Schuytgraaf, waan je je hier in een dynamische stadsbuurt. Maar toch is de natuur nooit ver weg. Je wandelt zo de ecologische zone of de uiterwaarden in en in het hart van het buurtje vind je het gezellige, groene Huybert van Oldenhofje.

schuyts kwartier

 

Centrale ligging 

Schuyts Kwartier ligt aan de entree van Schuytgraaf, naast het NS-station en het centrum van de wijk met als zijn voorzieningen zoals winkels, scholen en sportclubs. In Schuyts Kwartier woon je overal vlakbij, zelfs bij de Arnhemse binnenstad.

schuyts kwartier

 

Stoer en stedelijk

De woonsfeer van Shuyts Kwartier is stoer en stedelijk, passend bij de locatie van het buurtje, vlakbij het winkelcentrum en het NS-station. Met robuuste bouwblokken en de dynamische sfeer van wonen, werken en beleven in een levendige buurt.

omgeving /

Alle woningen zijn verhuurd.

Wilt u op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod?

 

Contact opnemen

footer /